Friday, January 7, 2011

AFIQ ZAQWAN(:

oke oke..jgn slh anggap ha! thats not my LOVE PARTNER..tp dats my buah hati pengarang jantung saya.. (he's my ank buah la..hehe) Comel comel blaka wit mata sepet ala ala SHIN CHAN..haha..ta ksh pun ta ad special boy fren sbb iqa ad my afiq comel sayangs..hehe..

Hmpir b'umur satu tahun pun n da ad empat batang gigi..smua bnda dia na msuk mulut..dgn tgn gebu mulus iqa ni pun na msuk mulut jg..haila..nasib baik encem!hee..skrg ni duk uma jaga mereka mereka ni je la plus plus kemas uma skit  n tolong ayah..(kata pun ank manja ayh kn kn..hehe) aduhai encemny bila afiq ni senyum nmpk gigi dia tuh!cair terus hati mak su dia ni tgk..hu3

opps..mereka mereka yang dimaksudkan tu ialah afiq n akakny, ALYA ZAFIRA..ha!yg ni bru 2 tahun..tp kelincahan plus plus kebijaksanaan dia mmahami hati org mmg wat iqa kagum..kdg2 na mrh Alya pun ta smpi hati sbb dia pndai pujuk org..sgt syg adik dia tp..sgt suka sakat adk dia smpi nangis..(takpe kakak..tggu la adk da bsr t..adk wrestling kakak smpi msuk ICU!hee..)

Dgn kehadiran mereka mereka ni la meriah sungguh uma ni plus plus b'sepah bagai.. (yang disuruh mngemas sapa agy klu bkn yg tgh menaip ni..hee tp kdg2 curi tulg jg!hehe) bole thn semput la jg jaga plus men nan mereka mereka ni..TABIK SPRING la kat atuk dia yg slama ni m'jga mereka mereka ni..(yalah..iqa kan kat maktab time tu..yg len pula smuany busy nan keja msg2)..sbb tu la MY DADDY IS MY HERO..hee sygggggg ayah!muah muah..tp syg jg kat ma plus tq sbb na hadiah an fon yg baru even fon lama still oke (wlupun slalu dbaling oleh si kecil molek Alya..grrrrr sabar je la..)


                        yang ni la Alya Zafira..comel ta?




  hehe..ni kat bilik iqa..abis pnuh dgn teddy teddy ni..

erm oke la..da pkul 2 pg pun..n iqa da ngantuk..yawning~tata..nite evryone..
                                               'Sabah Allail'