Thursday, December 23, 2010

LADIES HANGOUT(=

assalamualaikum..alhamdulillah dpt jg jln2 ngan kwn2 hari ni..asalny pakat2 adala dlm 10 org tp last2 min gini tggl 4 0rg je..smuany sibuk blaja drivg n ad hal msg2..ta apala..xad rezeki na jumpa hri ni..wlupun 4 org tp sakan jg kami ni jln2.. hee~THANKS SGT SGT TO MY BELOVED AMY, TIRA n LINDA..I LOVE U ALL oke! yg len tu syg jg...apa2 pun thanks to LINDA sbb sudi tggu ktorg yg sejam lewat dri msa yg djnjikn krana masalah yg ta dpt dielakkn..sorry ea linda! 

Sbg balasan serba slh, kami b'tiga pun b'pakat tgk crita wyg: AKU MASIH DARA..pd asalny na tgk crita JANIN..tp sbb ad kwn iqa ni yg na b'PLKN n rasa meremang gitu, kami pun cancel la..Ha!ckp psl cinema, mmg sudah lumrah kot bla masuk cinema je ad prob yg b'laku..time tgk crita PAPADOM dlu, ad org ambik seat kami, skrg pula lain critany.. haila sbr je la..tp yg pnting kami BERANI krn kami BENAR..klu na b'debat kat situ bole je..tp sbb ta sk kecoh2 jd kami pun senyum je la..hee..

Erm AKU MASIH DARA, tajuk tu mcm ta snonoh la jg, tp bila da tgk, MORAL crita tu bgs sgt..so sapa yg da tgk tu INSAF INSAF la ea..jgn ambik yg negatif tu..Mula2 tgk tu, t'detik dlm ati iqa 'ish..ish..sexy mexy ny diorg ni(pelakon2 tu la),malu jg na tgk..nasib kuar nan kwn2 pmpuan...' TGK puny TGK...ish ish t'pikat pula dgn FIRDAUS yg dilakonkan oleh Ashraf Muslim.Hensem pun hensem..tp yg t'pikat tu sbb personaliti dia.. manala na cari lelaki yg ikhlas syg an pmpuan krn CINTA KPD ALLAH dan bukan pda paras rupa ni??ada mmg ada..tp jrg sgt jumpa..aish DUNIA AKHIR ZAMAN..

Tp apa2 pun mmg seronok jln2 nan korg...hee alhamdulillah dpt juga jumpa ea..erm dsbbkn kami jrg jumpa lps ni..jd kami pun snap la pic byk2..tgh sibuk pose sana sini..(hu3..biasala tu!)
tb2 t'dgr pula kata2 sumbg seorg gadis ni kpd kwn lelakiny..ish2 ta sgka iqa..tgk gaya sopan da..b'tudg, pakaian pun ta m'jolok mata..tp kata2 pula yg ta sdp ddgr..haila mmg DUNIA AKHIR ZAMAN.

igt KAUM HAWA..ALLAH n RASUL da angkat darjat kt sbg p'hias duniawi ni..klu baik akhlak kt, rupa paras kt lbh cantik drpd SANG BIDADARI..malah lebih HARUM drpd mereka..ta maukah???
FIKIR, FIKIR n FIKIR la ea.


hee..yg sblh iqa 2 la linda..lg gmbr bole view kat FB oke..

oke oke la 2..cukup cukup la iqa merapu merapat hari ni..esok esok pula smbg agy..
PSST angah pun da call td n she said.."CUKUP CUKUP la 2 iqa, i ask u to find the scholarship blog n fill the form NOW..it's the chances for u oke, my dear~hee..kn da kena 2!! hu3<<(ni angah yg suruh post kat blog!)

okela..apa2 pun iqa hrp smoga kt smua sntiasa DEKAT dgn yg MAHA P'CIPTA..jd SELAMAT B'AMAL!hee~TERIMA KASIH krn sudi m'bca blog sy <33,,tata!